Of u nu de leden van uw vereniging wilt informeren, of uw klanten op de hoogte wilt houden van de laatste aanbiedingen, samen met u komen we tot een aansprekend ontwerp dat aansluit op uw behoeftes en doelgroep en verzorgen we de hosting voor u.

Maatwerk zonder verrassingen.

Wij maken websites op maat. Na een intake gesprek gaan we aan de slag om uw ideeën uit te werken tot een concept. Dit concept wordt vervolgens aan u voorgelegd en aan de hand van uw op- en aanmerkingen gaan we verder om zo tot een eindresultaat te komen dat aan uw wensen voldoet.

Wij bouwen onze sites op basis van Joomla, een zogenaamd Content Management System. Hierdoor is de inhoud van een site gemakkelijk te beheren en uit te breiden. Wij verzorgen hiervoor desgewenst uitleg en een handleiding. En mocht u er onverhoopt toch niet zelf uit komen, dan staan we u uiteraard met raad en daad terzijde.

Naast het ontwerpen en de eerste inrichting van de site, verzorgen wij ook hosting, beheer en domeinregistratie.

Grafisch design

Naast webdesign kunnen wij ook aansluitend grafisch design verzorgen, zodat u de stijl van de website kunt doorvoeren op uw drukwerk.

Daarnaast kunnen wij promotiemateriaal ontwerpen en laten drukken tegen een scherp tarief. Denk hierbij aan roll-up banners, visitekaartjes en flyers. Maar ook reclameborden, pennen, onderzetters en vele andere zaken behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of ga naar http://viziewebdesign.nl/index.php/contact en vul het contactformulier in.