Login Financiëel

 

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

 

MemberControl is een Twinfield Registered Patner

Twinfield heeft het Keurmerk Zeker-OnlineTwinfield biedt de basis voor een optimale samenwerking tussen uw organisatie en accountant voor een laag vast bedrag per maand. Dit resulteert in meer tijd voor uw echte werkzaamheden door maximale efficiency en tijdsbesparing.

Twinfield online boekhouden biedt uw organisatie een flexibele online werkomgeving met op ieder moment van de dag toegang tot de meest actuele financiële gegevens.

Dit betekent een optimale samenwerking tussen uw organisatie en de accountant doordat men gelijktijdig via het internet aan de administratie kan werken.

Bankafschriften of betalingen overtypen is verleden tijd door de integratie met meer dan 20 banken.

Er zijn geen installatiekosten en overstappen is gratis. Alleen internet is nodig plus een laag vast bedrag per maand waardoor een ultieme kostenbesparing wordt gerealiseerd.

Het programma is gemaakt door financiële experts wat zich uit in een aantoonbaar betrouwbaar en veilig systeem met een hoog gebruikersgemak

Twinfield is geheel voorbereid op SBR/XBRL, een standaard voor het uitwisselen van financiële rapportages, waardoor er gemakkelijk online financiële gegevens uitgewisseld kunnen worden tussen uw organisatie en o.a. de bank, de belastingdienst en de KvK.

Met Twinfield online boekhouden realiseert uw organisatie een maximale efficiëntieslag en tijdsbesparing waardoor er meer tijd is voor uw daadwerkelijke werkzaamheden.