Vrijwel alle relevante softwaresystemen richten zich volledig op uw financiële administratie. Met MemberControl werkt dat anders. In het pakket kunnen gegevens van personen, diensten en uw omzet worden vastgelegd. Dit maakt MemberControl meer dan aantrekkelijk voor met name verenigingen, stichtingen, scholen, en bedrijven. Door bijvoorbeeld gegevens van personen te koppelen aan een dienst krijgt u direct inzicht in nuttige informatie. Welke relatie heeft u met de betreffende persoon? Wat is zijn of haar betalingsgedrag binnen de dienst? En welke groep maakt gebruik van welke dienst?

Gebruiksvriendelijk

De vele voordelen van MemberControl

MemberControl wordt aangeboden via het internet. U hoeft daarom geen kostbare software aan te schaffen. Maar MemberControl biedt meer voordelen. Zo stelt het pakket u in staat om op basis van de via het internet ingevoerde gegevens een aantal handige taken uit te voeren,

zoals:

• Het aanmaken en versturen van incassos en acceptgiros.

• Het downloaden van uw leden- of debiteurengegevens.

• Het verzorgen van mailingen met MS-word.

• Het aanmaken van groepen, teams of dienstensoorten.

• Het agenderen van het begin en het einde van een dienst.

• Het verwerken van storneringen en betalingen.

Efficiente werkwijze

Voor u een zorg minder

Incasso's en, indien gemachtigd, storneringen en betalingen worden namens u door medewerkers van MemberControl verwerkt. Ook het printen van acceptgiro's/nota's worden door ons centraal afgewikkeld. Dus bent u een tijdje op vakantie of geveld door ziekte, dan gaan de dagelijkse financiële zaken gewoon door. Zo bent u er altijd van verzekerd dat vorderingen tijdig en volledig op uw rekening worden gestort. En dat is natuurlijk een hele zorg minder.

Ledenadministratie             Financieel Beheer            Webhosting & Design